20060803

Väsyttää.

Tänään on väsyttänyt aivan mielettömästi. Töissä ei silmät meinanneet pysyä auki ja muutenkin tuskainen ja levoton olo. En tiedä miksi, mutta toivottavasti menee pian ohi.

Huomenna on tehtävä hieman hankintoja uuteen kämppään. Rahanmeno kauhistuttaa, kuu on vasta aluillaan ja palkasta on huvennut jo ihan liikaa. Päätän joka aamu, etten osta mitään turhaa ja tarpeellisista valitsen edullisimman vaihtoehdon. Mielenlujuudestani voi tehdä päätelmiä siitä, että päätän sen tosiaan _joka_ aamu. Uudestaan. Saan ostamisesta ilmeisesti jotain kicksejä - olen huomannut monta kertaa harhailevani kauppoihin ilman mitään tarvetta johonkin tiettyyn tavaraan; usein kiertelen niin kauan, että löydän jotain, jonka ostamisen pystyn perustelemaan itselleni. Tyhjin käsin on jostain syystä suunnattoman vaikeaa poistua.

Olen ollut Suomessa nyt viisi viikkoa. En enää itke iltaisin niin usein kuin aikaisemmin. Mutta tämä ei tarkoita, etteikö ikäväni olisi määrältään yhtä suuri.

Kaipaan myös saksalaistani. Hän sanoi viime viikolla soittavansa keskiviikkona - puhelin pysyi hiljaa. Olisin ollut yllättynyt, jos näin ei olisi ollut.