20070808

Kuuminta hottia

Hikistä näinä päivinä. Joo-o, niin valitankin säästä saatana. Minulle sopi ihan hyvin se semikylmyys, eipä tullut ympäristön syöttämää ahdistusta siitä, että istui toimistossa tekemässä töitä sen sijaan että olisi istunut oluesta turvonneiden hikisäkkien ympäröimänä jollain kuppaisella terassilla. Nyt, kun on hyvä sää, on jotenkin kummallisen oletusarvoista kirmailla ulkona ihan vain sen takia, että aurinko paistaa.

Muut eläimet hakeutuvat helteeltä suojaan, kun taas luomakuntamme kruunu auringonsäteen hipaistessa ikkunalasia sekoaa päästään, nakkaa ihan liikaa vaatteita nurkkaan ja hilluu ulkona tuntikausia ihonsa polttaen ja päänsä pistoksella sekoittaen koska PAKKOHAN SE NYT ON OLLA ULKONA JA NAUTTIA TÄSTÄ KUN KERRANKIN PAISTAA VOIVOI KOHTA ON SYKSY JA PIMEÄÄ JA BENSAN HINTAKIN NOUSEE TAAS

HCM on reilun viikon kuluttua ja toivon todellakin, että helle hellittää siihen mennessä. Siihen asti, no, samantekevää - meillä on töissä tehokas ilmastointi.

2 Comments:

Blogger Vanilijasuklaa said...

Samaa mieltä. Mua ärsyttää suunnattomasti ihmiset jotka valittaa näinä hellepäivinä "noni, mulla oli aivan väärän aikaan kesäloma". Ihanko se loma olisi siitä ilmasta kiinni. Taukit.

4:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Minähän en ulos mene tällaisilla ilmoilla, jos ei ole ihan pakko. Vihaan helteitä. Vielä enemmän vihaan sitä, että suurimmasta osasta ympärillä elelevistä tuntuu olevan ihan normaalia olettaa, että kaikki - KAIKKI - rakastavat sitä, että on niin lämmin. Yök.

12:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home