20070821

Endings

Suuria muutoksia on tulossa, eikä niistä vähäisimpänä muutto toiselle paikkakunnalle. Työ on kiinnostavampi ja palkka parempi, joten en näe yhtäkään syytä, miksi en pakkaisi kamojani ja lähtisi. Ei minulla ole mitään sellaista täällä, mitä en voisi jättää taakseni.

HCM sujui hyvin, tavoite (loppuaika parhaan 10% joukossa) täyttyi ja lihasten arkuus alkaa jo hellittää. Ensi keväänä sitten taas, en tosin tiedä vielä mihin.

Loppuisi jo tämä saatanan kesä. Asuntoni on ikkunoiden suuntauksen takia niin sietämättömän kuuma, että sisätiloissa oleskelu muistuttaa lähinnä haaleassa saunassa istumista. Tee nyt sitten tässä töitä. Okei, voisin mennä toimistollekin, mutta en juuri nyt tunne olevani kykenevä sosiaalisuuteen jota avokonttorissa väistämättä edellytetään.

Olen viime aikoina tajunnut, että yksi entisistä hoidoistani olisi minulle henkisesti täydellinen kumppani jopa pidempiaikaiseen (!) suhteeseen. Harmi etten tunne häntä kohtaan enää mitään fyysistä vetovoimaa. Vaikka kaikkea ei voikaan ehkä saada, siitä en ole valmis tinkimään.